Huisbereidingen

FARMA KOERSEL is specialist in het maken van magistrale bereidingen en huisbereidingen.

Wij bieden u dan ook een uitgebreid gamma aan producten aan in deze categorie. Veel van onze huisbereidingen zijn producten die dezelfde actieve bestanddelen bevatten als originele producten. Ze hebben dezelfde werking, maar zijn wel goedkoper voor u.

Daarnaast hebben wij ook eigen specialiteiten ontwikkeld met een unieke samenstelling.

Kwaliteit

Onze apotheek werkt volgens een uitgebreid controlesysteem. Wij werken hierbij met een modern computersysteem, waarbij alle grondstoffen en alle wegingen via deze computer worden gecontroleerd.Magistrale bereidingen worden gemaakt met performant materiaal, basisproducten van gegarandeerd de hoogste scheikundige en bacteriologische kwaliteit, gestaafd door een analysecertificaat en een toelatingsnummer en gemaakt volgens bereidingsprotocollen die een controle en opvolging van de bereidingen mogelijk maken. (opspoorbaarheid).Zo heeft u, voor een bereiding die u werd voorgeschreven door uw arts, de garantie dat het een efficiënt geneesmiddel betreft, de kwaliteit gegarandeerd is, de formule gepersonaliseerd is en aangepast aan uw specifiek geval.

Het gamma van onze huisbereidingen is enkel te bekijken en te verkrijgen via de apotheek en niet via onze webshop wegens de wetgeving.